Zaterdag 8 mei gaan we open

We zijn super blij dat we vanaf zaterdag 8 mei de poorten van het zwembad mogen openen voor bezoekers van 7 tot en met 12 jaar die in het bezit zijn van een abonnement én hun zwemdiploma A en B.

Daarnaast mag ook iedereen van 13 jaar en ouder komen zwemmen. Voor hen geldt dat zij hiervoor een tijdsblok moeten reserveren en een dagkaartje moeten kopen.

Ook trimzwemmers kunnen weer hun baantjes komen trekken. Voor hen geldt dat zij online een plekje moeten reserveren en een trimzwem abonnement moeten aanschaffen.

Het bestellen van abonnementen en dagkaartjes en het reserveren van tijdsblokken kan via onze website: https://zwembadwaarland.nl/abonnement_en_tickets/. Bestelde abonnementen kunnen worden afgehaald bij de kassa van het zwembad. Neem voor de zekerheid je betaalbewijs mee.

Bezoekers mogen maximaal 5 minuten van tevoren aanwezig zijn. Als je moet wachten voor de poort, denk je er dan aan om 1,5 meter afstand te houden?

Let aub voor jouw en onze gezondheid op de hygiëneregels die hier onder vermeld staan en wijs je kinderen hierop. De hygiëneregels zullen ook op diverse plekken op het zwembad worden opgehangen.

 

VEILIGHEID EN HYGIËNEREGELS VOOR IEDEREEN (OP BASIS VAN RICHTLIJNEN RIVM):

  • Blijf thuis als je één van de volgende (ook milde!) symptomen hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, benauwdheid of koorts. Het advies is om tot twee weken na het verdwijnen van symptomen niet te zwemmen;
  • Blijf thuis als iemand in jouw huishouden koorts heeft (vanaf 38°C) en/of benauwdheidsklachten totdat iedereen weer volledig hersteld is;
  • Houd 1,5 meter afstand van iedere andere persoon buiten jouw huishouden (uitzondering voor kinderen tot en met 12 jaar onderling);
  • Hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes;
  • Ga voordat je van huis vertrekt, thuis naar het toilet;
  • Doe thuis je zwemkleding aan onder je gewone kleding;
  • Was voorafgaand aan het zwembadbezoek je handen met zeep of desinfectans, minimaal 20 seconden;
  • Was de handen met zeep of desinfectans als je handen mogelijk besmet zijn: na het aanraken van objecten waar veel mensen aanzitten (deurknoppen, pinapparaten, afstandsbediening, etc.); na een toiletbezoek; na hoesten, niezen in de handen; na het snuiten van de neus;
  • Vermijd het aanraken van je gezicht;
  • Schud geen handen.

We hebben ons best gedaan het een en ander helder te beschrijven. Mocht je desondanks vragen hebben of heb je misschien tips? Zeg het ons aub.

Namens alle medewerkers en het bestuur van Zwembad Waarland: alvast bedankt voor je medewerking!