Kassamedewerker gezocht!

Naast een lifeguard zijn we ook op zoek naar een

kassamedewerker (minimaal 16 uur per week)

Je bent het visitekaartje van het zwembad, want je bent de eerste die onze bezoekers zien wanneer ze aankomen. Je bent verantwoordelijk voor het scannen van de toegangspassen, de uitgifte van de dagkaartjes en je beantwoordt vragen van onze gasten. Hebben zij dorst, honger of gewoon lekkere trek? Dan regel jij dat ook: je bent namelijk ook verantwoordelijk voor de verkoop van ijsjes en snoepjes (heel belangrijk!), koffie, thee, tosti’s, etc. Ligt iedereen in het bad en heb je een rustig moment? Dan vul je de artikelen aan, zorg je dat alles netjes is en spring je bij door middel van het uitvoeren van lichte schoonmaakwerkzaamheden.

Zwembad Waarland is geopend van 1 mei tot en met 4 september. Je kunt minimaal 16 uur per week bij ons aan de slag en bent bereid ook ’s avonds en in het weekend te werken. De nadere invulling van de werktijden wordt in overleg met jou bepaald.

Ben je minimaal 16 jaar, woonachtig in of rond Waarland en heb je zin om onze bezoekers een spetterende dag te bezorgen? Stuur dan je CV met korte motivatiebrief naar info@zwembadwaarland.nl. Wil je eerst nog meer informatie? Stuur dan een mail naar voornoemd mailadres.