Lifeguard gezocht!

Heb je zin om bij het leukste zwembad in de regio aan de slag te gaan? Dan hebben we goed nieuws voor je! Zwembad Waarland is namelijk op zoek naar een 

lifeguard / toezichthouder (minimaal 16 uur per week)

 Samen met de andere lifeguards houd jij toezicht over onze baden en waak je over de veiligheid van onze bezoekers. Hygiëne is op ons complex erg belangrijk. Je voert dan ook testen uit om de kwaliteit van het water te bewaken en helpt met schoonmaakwerkzaamheden. Daarnaast ben je natuurlijk een aanspreekpunt voor onze zwemgasten. Als je het leuk vindt, kun je waar nodig meehelpen bij het organiseren van activiteiten. De lifeguard die we zoeken is niet bang om bezoekers aanwijzingen te geven om ervoor te zorgen dat iedereen zich aan de regels houdt en er geen ongevallen plaatsvinden.

 

Zwembad Waarland is geopend van 1 mei tot en met 4 september. Voordat je bij ons als lifeguard aan de slag mag volg je eerst een opleiding, welke door ons zal worden betaald. De opleiding start in maart. Je kunt minimaal 16 uur per week bij ons aan de slag en bent bereid ook ’s avonds en in het weekend te werken. De nadere invulling van de werktijden wordt in overleg met jou bepaald.

 

Ben je minimaal 16 jaar, woonachtig in of rond Waarland en heb je zin om onze bezoekers een spetterende dag te bezorgen en te waken over hun veiligheid? Stuur dan je CV met korte motivatiebrief naar info@zwembadwaarland.nl. Wil je eerst nog meer informatie? Stuur dan een mail naar voornoemd mailadres.