Tijdelijke abonnementenstop

Helaas is het tijdelijk niet meer mogelijk om abonnementen te bestellen. Zwembad Waarland heeft met de huidige te volgen protocollen en reeds verkochte abonnementen te weinig toezichthouders om onze jonge bezoekers de veiligheid te kunnen bieden die noodzakelijk is.
 
Zoals jullie weten mogen op dit moment alleen kinderen van 7 tot en met 12 jaar (‘recreatief’) komen zwemmen. Oudere kinderen en volwassenen niet en dit merken we. We missen namelijk een stukje sociale controle rondom het bad: een rol die normaal gesproken ongemerkt wordt opgepakt door de ouders. Gezien de jonge leeftijd van de bezoekers moeten de ogen van de toezichthouders gericht zijn op het bad zelf en daarom vragen we jullie hulp.
 
Om te voorkomen dat we moeten gaan werken met een maximaal aantal bezoekers per dag, teleurstellingen en gedrang bij de poort, doen we een dingend beroep op jullie.
 
We zoeken vrijwilligers die ons willen helpen met toezicht houden rondom het zwembad en dan dus met name op de ligweide en het speelveld: de plekken waar normaal gesproken ouders een oogje in het zeil houden. Lijkt dit je leuk en wil je je samen met ons ervoor inzetten het zwembad voor zoveel mogelijk kinderen toegankelijk te houden? Stuur dan een mail naar info@zwembadwaarland.nl.
 
Jullie hulp wordt erg gewaardeerd!!!