Abonnement bestellen

Klik hier om uw abonnement te bestellen.

Het is snel en simpel.

Tarief abonnement (voor bezoekers van 3 jaar en ouder):

voorverkoop €42,00

normaal tarief € 52,50

NB: aanschaf abonnement is voor eigen risico. Stichting Zwembad Waarland kan niet aansprakelijk worden gesteld wanneer het zwembad van overheidswege niet open mag!

Losse entreekaartjes                                                                                 

Dagkaart         €  4,50 

Avondkaart     €  2,50 

Kinderen t/m 2 jaar hebben vrij toegang

Bezoekers tot en met 20 jaar mogen komen zwemmen zonder dat zij hoeven te reserveren. Voor hen kan een abonnement of een dag-/avondkaartje worden aangeschaft.

Kinderen vanaf 7 jaar die in het bezit zijn van zwemdiploma A en B mogen zonder begeleiding komen. Kinderen tot 7 jaar en kinderen zonder zwemdiploma A en B mogen komen zwemmen onder begeleiding van een volwassene. De volwassene dient dan een dag- avondkaartje te kopen. Tijdens het doorlopen van de stappen bij het aanschaffen van een dag-/avondkaartje, moet een dag gekozen worden. Er wordt dan dus automatisch een plek voor een dag/avond gereserveerd.    

Bezoekers van 21 jaar en ouder reserveren via de site door een dagkaart of avondkaart te kopen. Zij kunnen dus geen abonnement kopen. Uitzondering hierop zijn de zwemmers die ’s ochtends willen komen trimzwemmen. Deze trimzwemmers kunnen een speciaal trimabonnement aanschaffen en dienen een plekje te reserveren via het reserveringssysteem. Dit abonnement geldt alleen voor het trimzwemmen.

Wilt u even zien hoe het bestellen in zijn werk gaat? Bekijk dan onderstaand demofilmpje.

Mocht de betaalsite naar uw idee niet goed functioneren, probeer het dan met uw tablet of telefoon. U kunt ook een andere webbrowser proberen, zoals Google Chrome of Safari.