Kikker gespot


Wat leuk zeg, deze vrolijke kikker is gespot bij het kanaal in Waarland.
Die heb ik nog niet eerder gezien.
Jij wel?

Wij kijken erg uit naar de opening van het zwembad en deze kikker
dus ook zo te zien!

abonnementen bestellen – even geduld aub

Normaal gesproken kunnen jullie vanaf begin maart via de site abonnementen bestellen voor het nieuwe zwemseizoen. De bestelknop is momenteel nog niet actief, omdat er nog hard gewerkt wordt aan een nieuw pasjessysteem. Hiervoor moeten nog wat puntjes op de ‘i’ worden gezet en we vragen daarom nog even om jullie geduld. We hopen dit zsm klaar te hebben, dus houd onze site en socials in de gaten.

Kassamedewerker gezocht!

Naast een lifeguard zijn we ook op zoek naar een

kassamedewerker (minimaal 16 uur per week)

Je bent het visitekaartje van het zwembad, want je bent de eerste die onze bezoekers zien wanneer ze aankomen. Je bent verantwoordelijk voor het scannen van de toegangspassen, de uitgifte van de dagkaartjes en je beantwoordt vragen van onze gasten. Hebben zij dorst, honger of gewoon lekkere trek? Dan regel jij dat ook: je bent namelijk ook verantwoordelijk voor de verkoop van ijsjes en snoepjes (heel belangrijk!), koffie, thee, tosti’s, etc. Ligt iedereen in het bad en heb je een rustig moment? Dan vul je de artikelen aan, zorg je dat alles netjes is en spring je bij door middel van het uitvoeren van lichte schoonmaakwerkzaamheden.

Zwembad Waarland is geopend van 1 mei tot en met 4 september. Je kunt minimaal 16 uur per week bij ons aan de slag en bent bereid ook ’s avonds en in het weekend te werken. De nadere invulling van de werktijden wordt in overleg met jou bepaald.

Ben je minimaal 16 jaar, woonachtig in of rond Waarland en heb je zin om onze bezoekers een spetterende dag te bezorgen? Stuur dan je CV met korte motivatiebrief naar info@zwembadwaarland.nl. Wil je eerst nog meer informatie? Stuur dan een mail naar voornoemd mailadres.

 

Lifeguard gezocht!

Heb je zin om bij het leukste zwembad in de regio aan de slag te gaan? Dan hebben we goed nieuws voor je! Zwembad Waarland is namelijk op zoek naar een 

lifeguard / toezichthouder (minimaal 16 uur per week)

 Samen met de andere lifeguards houd jij toezicht over onze baden en waak je over de veiligheid van onze bezoekers. Hygiëne is op ons complex erg belangrijk. Je voert dan ook testen uit om de kwaliteit van het water te bewaken en helpt met schoonmaakwerkzaamheden. Daarnaast ben je natuurlijk een aanspreekpunt voor onze zwemgasten. Als je het leuk vindt, kun je waar nodig meehelpen bij het organiseren van activiteiten. De lifeguard die we zoeken is niet bang om bezoekers aanwijzingen te geven om ervoor te zorgen dat iedereen zich aan de regels houdt en er geen ongevallen plaatsvinden.

 

Zwembad Waarland is geopend van 1 mei tot en met 4 september. Voordat je bij ons als lifeguard aan de slag mag volg je eerst een opleiding, welke door ons zal worden betaald. De opleiding start in maart. Je kunt minimaal 16 uur per week bij ons aan de slag en bent bereid ook ’s avonds en in het weekend te werken. De nadere invulling van de werktijden wordt in overleg met jou bepaald.

 

Ben je minimaal 16 jaar, woonachtig in of rond Waarland en heb je zin om onze bezoekers een spetterende dag te bezorgen en te waken over hun veiligheid? Stuur dan je CV met korte motivatiebrief naar info@zwembadwaarland.nl. Wil je eerst nog meer informatie? Stuur dan een mail naar voornoemd mailadres.


RABO CLUBSUPPORT 2021: ZWEMBAD WAARLAND DOET MEE!!!

Ook dit najaar doet Zwembad Waarland mee met Rabo ClubSupport. Met dit initiatief ondersteunt de Rabobank lokale verenigingen. Heb je een rekening bij de Rabobank? Dan kan jouw stem geld opleveren voor Zwembad Waarland. Het geld zouden we graag willen gebruiken voor de aanschaf van nieuw afdekmateriaal. Dit is aan vervanging toe en onmisbaar voor het zwembad. Gedurende het zwemseizoen wordt buiten de openingstijden het bad namelijk altijd afgedekt, want dit zorgt ervoor dat het water lekker op temperatuur en bovendien schoon blijft. Kortom: het bespaart energie, water en voorkomt dat we extra chloor aan het bad moeten toevoegen. Een stuk duurzamer dus!

En jij kunt met slechts een paar klikken je steentje hieraan bijdragen. Ga hiervoor naar de site van de Rabobank (www.rabobank.nl/clubsupport) en stem op Zwembad Waarland. Stemmen kan van 4 tot 25 oktober.

 

Mogen we weer op jouw hulp rekenen? Alvast bedankt!

Vanavond start zwem 4-daagse

Zwemfans opgelet! Vanavond start de zwem 4-daagse. Tot en met vrijdag kunnen jullie je baantjes komen trekken. Inschrijven kan bij de kassa van het zwembad. De kosten zijn €5 p.p. Zwemmen kan vanaf 19.00 uur en de laatste zwemmers moeten uiterlijk om 20.15 uur klaar zijn.
In verband met corona zullen er op de laatste avond geen spelletjes met de brandweer zijn, maar (als het weer het toelaat) is er wel een disco. Doe dus gezellig mee en sluit met ons het zwemseizoen alvast op een leuke manier af!

plekje reserveren of niet?

We begrijpen dat er wat onduidelijkheid is over wie op dit moment zonder reservering mag komen zwemmen en wie wel een plekje moet reserveren. We zijn afhankelijk van de regels die we opgelegd krijgen, maar bij deze de huidige spelregels:
– Kinderen van 0 tm 2 jaar hebben vrij toegang, maar komen natuurlijk onder begeleiding van een volwassene. De volwassene koopt via de site een dagkaartje en reserveert daarmee automatisch een plek voor een middag.
– Kinderen van 3 tot 7 jaar mogen ook komen zwemmen, mits zij worden vergezeld door een volwassene. Dit geldt ook voor kinderen die 7 jaar of ouder zijn, maar nog geen zwemdiploma A en B hebben. Voor de kinderen kan een abonnement of een dagkaartje worden gekocht. De volwassene koopt een dagkaartje en reserveert daarmee automatisch een plek voor een middag.
– Kinderen van 7 jaar en ouder mogen zonder begeleiding van een volwassene komen zwemmen, mits zij in bezit zijn van hun zwemdiploma A en B. Voor hen kan een abonnement of een dagkaartje worden gekocht.
– De oudere jeugd tot 21 jaar mag onbeperkt komen zwemmen en hoeft geen plekje te reserveren. Zij kunnen een abonnement aanschaffen of een dagkaartje kopen via de site.
– We mogen maximaal 50 personen per dag van 21 jaar en ouder op het zwembad toelaten en daarom geldt voor deze groep dat zij een dagkaartje moeten kopen. Wanneer je dit kaartje koopt, moet je automatisch kiezen voor een dag en daarmee is je plekje voor die dag gereserveerd.
Kijk op https://zwembadwaarland.nl/abonnement_en_tickets/ voor het aanschaffen van een abonnement of een dagkaartje.
Veel zwemplezier ?!

Kunstwerk Ramon Bruin onthuld

Het is de bezoekers vandaag misschien al opgevallen, maar sinds gister siert (nóg) een prachtig kunstwerk van Ramon Bruin op een hek op het terrein.
Schager wethouder Joke Kruit (financiën, participatie, sport & cultuur) had de eer het kunstwerk te onthullen, onder toeziend oog van o.a. de kunstenaar zelf. Rianne Groen heeft foto’s gemaakt en een mooi verhaal opgetekend, welke inmiddels op de website van het Noordhollands Dagblad staat: https://www.noordhollandsdagblad.nl/cnt/DMF20210509_51814535
We willen bij deze nogmaals graag Ramon bedanken voor het fantastische kunstwerk, wethouder Joke Kruit voor de feestelijke onthulling hiervan en Rianne Groen voor de PR. Fantastisch dat zoveel mensen Zwembad Waarland een warm hart toedragen!